juz byscie dali sobie spokoj z tymi komentarzami zycia im juz nikt nie przywruci
nie jestem ekspertem wypadków ale widać na fotce fiata ze na blacie mieli przepisowo a zdezyly sie czolowo a hoda dachowala moim skromnym zdaniem to ok 70 km.moze bedzie powolany biegy sadowy to oceni to.
nie wiem po co szukacie winnego kto kierował jak to i tak nie ma żadnego znaczenia.... życia niestety im to nie zwróci [*]
zauwazcie ze honda dostała w bok w sam srodek wiec musieli stracic panowanie a nie jak podaja na czołowo
Mam nadzieje, że policja na podstawie śladów dojdzie kto kierował bo jest to bardzo istotne!!
ciekawe czy jakby ktos z twojej rodziny zginął to bys to samo pisał?? znałem ich t0 byli normalni ludzie ale stało się i czasu nie wrucimy wszyscy znajomi Adriana nie mogą się pogodzić z jego śmiercią;(
Im nie, ale może uratuje innych, którzy uświadomią sobie, czym grozi jazda z 19-latkiem za kierownicą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!